Activități extrașcolare

Prevenirea şi eliminarea violenței, a faptelor de corupție

În Şcoala Superioară Comercială ``Nicolae Kretzulescu``, Comisia pentru prevenirea şi eliminarea violenței, a faptelor de corupție şi discriminării în mediul școlar și promovarea interculturalitatii, funcționează într-un dialog permanent profesori-elevi-părinți! În sprijinul prevenirii tuturor formelor de violență, se inițiază și se desfășoară, pe parcursul întregului an şcolar, diferite activități. Elevii Școlii Superioare Comerciale N. Kretzulescu, se implica în mod activ, manifestând valori precum TOLERANȚA, EMPATIA, ACCEPTAREA, etc. Una dintre activități, a fost elaborarea de postere şi filmulețe, pe tema prevenirii violenţei în mediul şcoalar. Aceste lucrări au fost realizate cu originalitate şi implicare, de către elevi, pe parcursul lunii octombrie!

Afla mai multe

Activități extrașcolare

PROIECTUL EUROPEAN PEOPLE & PLANET: A COMMON DESTINY

People & Planet: A Common Destiny este un proiect co-finanțat de Comisia Europeană prin Programul DEAR. Acesta implică 17 organizații (autorități locale și OSC) din 8 state membre ale UE și Capul Verde, care doresc să ajute la o mai bună îngrijire a planetei noastre. Scopul proiectului este să implice și să mobilizeze tinerii cetățeni europeni, cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani, în lupta împotriva schimbărilor climatice. Se dorește să le ofere tinerilor oportunități de a-și îmbunătăți vocea și agenția ca schimbători de joc, implicându-se în deciziile luate pentru viitorul nostru colectiv. Liceul nostru a avut și are șansa de a face parte din acest proiect ca urmare a colaborării de peste 20 de ani cu APDD-Agenda 21.

Afla mai multe

Activități extrașcolare

ASE represented by lecturer Cătălin Valeriu Curmei met the graduating high school students

On October 20, 2023 FABIZ – ASE represented by lecturer Cătălin Valeriu Curmei met the graduating high school students of Economic College “Nicolae Kretzulescu” within our traditional partnership 👨‍🏫 The high school students received valuable information on the advantages of being FABIZ students and the opportunity of starting to build a successful entrepreneurial and business administration career for July 2024 admission.

Afla mai multe

Activități extrașcolare

*Cine conduce jocul? Bursă vs. Crypto*

Aula Centrului de Conferințe a Universității Politehnica București. Elevii Kretzulescu (12E) participă la o dezbatere moderată între două personalități din domeniul investițiilor la bursă, respectiv cel al cryptomonedelor (invitați: domnul Cristian Logofătu, Bitnet și domnul George Rotariu, Bitcoin Romania) Evenimentul fiind un bun prilej pentru tineri în înțelegerea sistemului financiar și în dezvoltarea unei gândiri critice în acest domeniu.

Afla mai multe

Activități extrașcolare

Comisia pentru prevenirea si eliminarea violentei, a faptelor de coruptie si a discriminarii

𝐂𝐨𝐦𝐢𝐬𝐢𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐞𝐥𝐢𝐦𝐢𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐯𝐢𝐨𝐥𝐞𝐧𝐭̦𝐞𝐢, 𝐚 𝐟𝐚𝐩𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐫𝐮𝐩𝐭̦𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐫𝐢𝐦𝐢𝐧𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐢̂𝐧 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐬̦𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐨𝐯𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢, din Colegiul Economic ``Nicolae Kretzulescu``, a inițiat în luna Septembrie, 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐫𝐞 𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐛𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭̦𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐳𝐢𝐬𝐞 în rândul tinerilor. Activitățile au fost susținute de invitați de la Agenția Națională Antidrog, la care au participat toti elevii claselor a 9-a și a 10-a.

Afla mai multe

Felicitări Kretzulescu- Premiul 1 - 1500 Euro.

Finala Early Innovators - Business Plan Competition

Felicitări tuturor participanților! Early Innovators Business Plan Competition (EIBPC) este cea mai mare competiție de antreprenoriat pentru liceeni. O competiție organizată de Steinbeis Danube Center și susținută de BCR Școala de Business. Echipa ``GrenCell Recycling``!

Afla mai multe

THE COLOURS OF CHILDHOOD

SIMPOZION CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ CULORILE COPILĂRIEI

Tema ediției 2023: „Copilărie fără frontiere” 𝘔𝘰𝘵𝘵𝘰: „𝘈 𝘩𝘢𝘱𝘱𝘺 𝘤𝘩𝘪𝘭𝘥𝘩𝘰𝘰𝘥 𝘪𝘴 𝘱𝘦𝘳𝘩𝘢𝘱𝘴 𝘵𝘩𝘦 𝘮𝘰𝘴𝘵 𝘧𝘰𝘳𝘵𝘶𝘯𝘢𝘵𝘦 𝘨𝘪𝘧𝘵 𝘪𝘯 𝘭𝘪𝘧𝘦`` (𝘋𝘰𝘳𝘰𝘵𝘩𝘺 𝘙𝘪𝘤𝘩𝘢𝘳𝘥𝘴𝘰𝘯) Copiii sunt cei pentru care construim viitorul, cei pentru care ne dorim o lume mai bună, mai frumoasă şi plină doar de zâmbete. Pentru a sărbători Ziua Internaţională a Copilului, Şcoala Superioară Comercială “Nicolae Kretzulescu” a organizat un Simpozion cu tema “Copilărie fără frontiere.” În cadrul Simpozionului, participanți din 10 țări din Europa, Africa și Asia alături de cadre didactice, bibliotecari și elevi din România, precum și invitați de onoare, au discutat despre drepturile copiilor în întreaga lume, dreptul la educație și integrarea copiilor cu cerințe educaționale speciale. S-a subliniat încă o dată dreptul acestora de a fi protejați, de a avea o copilărie fericită, de a beneficia de educaţie egală pentru toţi şi de a trăi într-o lume făra griji, conflicte sau bullying.

Afla mai multe